biografie

Steleverzi a insemnat de la inceput Oza si Rebel Monk. Oza scrie si canta tot ce se aude, sau recita mai bine zis ce scrie, iar Rebel Monk realizeza scheletul muzical si baza musculara pe care Oza isi intinde cuvintele. Avem, intr-un final, ceva, o creatura interpretabila. Unii o omoara, altii o taie si o mananca, unii o lasa-n pace si restul fac din ea un animal de companie.

Oza si Rebel Monk si-au invatat lectiile in RapPace, au cunoscut oameni aparte, au castigat, au pierdut, au aplaudat si au sters, intr-un final, au continuat jocurile singuri. SV pot fi ascultati pe trei materiale deja infatisate oamenilor ce si-au dovedit interesul pentru acest gen dealungul timpului, si anume, albumul de debut, In doi pasi grabiti, lansat in anul 2007, Eu nu pot sa scriu un final fericit, lansat in anul 2008 si cel mai recent efort al trupei, albumul Mortii si ranitii mei, lansat in iarna lui 2010.

Steleverzi nu au performante, recoduri personale sau mandrii, au doar placerea de a vedea ca, uneori,  munca depusa si arta nascuta este rasplatita si respectata.

Steleverzi spun verde-n ochi!

Steleverzi