Eu nu pot sa scriu un final fericit

Eu nu pot sa scriu un final fericit” a fost cel de-al doilea album Steleverzi, primul dupa ce a fost ales numele “trupei” si a fost lansat in toamna anului 2008. Totul gratuit precum impune traditia.

Toate cele 16 piese au fost inregistrate in studioul baietilor de la 6Grade, din Ploiesti, orasul natal al lui Iulian (Rebel Monk), in perioada august-septembrie. Au fost niste weekend-uri memorabile si calde mai ales in studioul bine antifonat al ploiestenilor in care s-au pierdut cateva kilograme si s-au inregistrat ore bune de material. “Metromanta” a fost ultima piesa trasa si cea mai solicitanta si ca spirit si ca energie.

La capitolul detalii de manufactura, mentionam ca productia ii apartine in totalitate lui Rebel Monk, care a facut totul alaturi de Oza in fata propriului sau calculator, acasa, cu o scrumiera parca mereu plina si o camera in care si cutitele isi aflau sfarsitul incercand sa taie fumul. Versurile acestui album sunt in totalitate scrise de Oza care inca se mai mira cand il intreaba lumea “tu ai scris alea?” in contextul in care 90% din artistii romani din aceasta oala a hip-hop-ului isi scriu singuri versurile de ani de zile. El cel putin, nu cunoaste nici un mc care sa aiba textier.

Conceptul albumului cat si grafica au realizare tot de Oza care ales sa faca poza ilustrata pe coperta in uscatoria blocului sau, manjit frumos cu un pigment de lavabila pe care a reusit sa-l scoata din pori in 2 zile. Autorul pozei a fost Roxana Cumvreitu, o buna prietena a celor doi care si-a dat toata silinta sa faca fata caracterului tipicar al artistului cu sange verde.

Pentru orice alta curiozitate legata de acest material, asteptam comentariul tau!

Steleverzi - Eu nu pot sa scriu un final fericit

Cuprins

01. Steleverzi (1:28)
02. Doi ochi noi (4:12)
03. Ea n’avea nume (5:10)
04. Marele ecran (2:56)
05. Peste noapte (3:02)
06. Betia gandului (4:40)
07. Eu, tu, si’o mie de cafenele (3:28)
08. Nu stiu cine esti (3:01)
09. Sodoma si Gomora (5:30)
10. Nonsalant (2:21)
11. Uita ce am scris (2:53)
12. Macar un sarut (3:16)
13. Aprinde o tigare (3:54)
14. Mai noi ca niciodata (2:28)
15. Tranzit (4:28)
16. Metroromanta (4:29)

Download “Steleverzi – Eu nu pot sa scriu un final fericit”4 Comments

 1. Queen wrote:

  niciun album nu se compara cu “Eu nu pot sa scriu un final fericit”.

 2. Ciubotariu Florin wrote:

  Multumesc pentru tot ceea ce ai facut!

 3. Daniel wrote:

  Esti un geniu al simbolismului modern !

 4. Bogdan wrote:

  Mai sunt sanse sa gasesc materialul asta pe CD? 🙂

Leave a Reply